• Skadeverkstad

Bilskadecenter Skövde är en komplett och auktoriserad Plåt- och Skadeverkstad

Bilar är inte lika okomplicerad idag som för 10 år sedan då de innehåller mer och mer elektronik och ny teknik. Små datorer finns utplacerade runt om i bilen och styr det mesta av bilens funktioner. Säkerhetssystem och förenklande funktioner blir allt mer avancerade och bilens delar tillverkas ofta av kompositmaterial och aluminium.

Din bil måste vara precis lika säker och fungera likadant som innan skadan så det är viktigt att verkstaden har utrustningen och kunskapen som krävs för att möta biltillverkarens krav.

På Bilskadecenter Skövde kan du vara säker att alla garantier fortsätter gälla.

 

Skadebesiktning

Kontakta oss för uppvisning och bedömning av skadan, en s k skadebesiktning. Då ska du ta med dig skadenumret som du fått av försäkringsbolaget.

Om du känner dig osäker hjälper vi dig självklart med anmälan till ditt försäkringsbolag.

Boka skadebesiktning

 

Bedömning och kostnader

Kostnadsberäkning inklusive ev. fotografier på själva skadan vidarebefordras till försäkringsbolaget för godkännande. När försäkringsbolaget har gett sitt godkännande kan vi påbörja reparationsarbetet av ditt fordon.

Rådgör gärna även med oss om det är lönsamt att utnyttja försäkringen i det aktuella fallet eller inte. Ibland är det kanske mer lönsamt att istället betala skadan själv och där genom slippa bonusförlust på försäkringen.

 

 

     
     
     
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.